"JURA" Ipari Park, Algyő
Vissza a főoldalra....    

Kezdőlap

Bemutatkozunk

Válalkozások az ipari parkban

Megközelíthetőség

Kapcsolat

Pályázataink

PÁLYÁZATAINK
A DAOP-1.1.1/A-09-2009-0004 pályázat megvalósításának befejező szakasza
A címben említett pályázati beruházás a befejező szakaszába érkezett a Jura Ipari Parkban. 
A pályázat keretében kamerás biztonsági és beléptető kapus rendszert építettünk ki melynek eredményeként a 2010.évhez képest betörés nem történt. A beléptető kapun áthaladó járművek rendszámait a rendszer leolvassa és az adatbázisban szereplő járműveknek gyors áthaladást biztosít a késő délutáni és éjszakai időszakokban is.
A 24. számú barakk épület rekonstrukciójának befejeztével egy fogtechnikai üzem költözött be az épületbe.
A veszélyes anyag raktár a Dél-alföldi régióban egyedülálló létesítmény, mely a legmagasabb szintű biztonsági és környezetvédelmi szabályoknak is megfelel. Egy nagy nemzetközi olajipari cég 2011. márciusától már használatba is vette.
Az 1500 négyzetméteres üzemcsarnok építése befejeződött, jelenleg előrehaladott tárgyalásokat folytatunk több lehetséges bérlővel.
A villamos hálózat fejlesztése keretében az ipari Park belső villamos hálózatának kibővítése elkészült. A Démász az ütemterveknek megfelelően halad a külső hálózat fejlesztésével. A teljes beruházás 2011. június 30.-án befejeződik.

A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósul meg.

 

Időközi beszámoló beruházásainkról

Jelentés előrehaladásról tudunk beszámolni beruházásunk kapcsán. Projekt elemenként mutatjuk be a készültségi fokokat.

1. Kamerás vagyonvédelmi rendszer.
Próbaüzem után 2010. június 1-jén került átadásra a vagyonvédelmi rendszer. Mindkét közúti bejáratunknál sorompós, rendszerfelismerés beléptető rendszer működik. A Park teljes területén 24 órás videó megfigyelés működik, biztonsági szolgálattal. 

2. A 24/2 barakk felújítás 2010. szeptember 13-án készült el. Bérlője birtokba is vette.

3. A veszélyes anyagraktár 80%-os készültségi foknál tart, villamos kivitelezés, gépészet végszerelés, tűzgátló kapu installálási munkák zajlanak. Várható befejezés ez év november 1.

4. A munkacsarnok 70%-os készültségű, külső panelozás lezárult, szociális épületrész kialakítása zajlik, hátra vannak a villamos szerelések, gépészeti munkálatok, ipari padló készítése. Várható befejezés ez év november 10. 

5. Elektromos hálózat belső rekonstrukciója 20% készültségű, földkábel fektetések, fogadóállomások létesítése történik. Kivitelezőnk megkezdte a megrendelt eszközök kiszállítását. Várható befejezés ez év december 31.

 

Folyamatban lévő beruházásaink

Örömmel számolunk be 2010-es évi beruházásaink állapotáról. A kivitelezések megkezdését, végrehajtását gátló téli időjárás ellenére a tervezett ütemben folynak fejlesztéseink. A 2009 évben elnyert, Új Magyarország Fejlesztési Terv keretein belüli pályázat segítségével öt elemű beruházás munkálatai kezdődtek meg parkunkban. 

Térfigyelő rendszer kiépítése. 
A teljes park területét lefedő, a nap 24 órájában aktív, biztonsági, riasztó funkcióval ellátott kamerarendszer. A közúti bejáratoknál sorompós beléptető rendszer, automata rendszámfelismerő és regisztrációs funkcióval.
Veszélyes anyagraktár építése.
A+B+C tűzveszélyességi osztályú helységekkel.

Raktár, munkacsarnok építése. 
1500 négyzetméter hasznos területtel, 6 méter belmagassággal, belső térben kialakított szociális épületrésszel.

Belső elektromos hálózat fejlesztés.

Modul barakk felújítás.A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósulnak meg.

www.darfu.hu

www.nfu.hu

 

 

 

.